Επιχειρηματίες από τη Σμύρνη τους οποίους συνόδευε ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης, και συζήτησε εκτενώς μαζί τους προοπτικές συνεργασίας.

ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΙΡΦΑΝ 2Οι Τούρκοι επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας προέρχονται από τον οικοδομικό κλάδο και εξέφρασαν το ενδιαφέρον να προβούν στην αγορά ποσοτήτων από το φημισμένο λευκό μάρμαρο Δράμας.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές γόνιμη.

“Καλωσόρισα στην Περιφέρειά μας και στη Δράμα επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εμπορική συνεργασία στο κλάδο του μαρμάρου. Είναι προδήλως σημαντικές τέτοιες επαφές, που μπορούν να εισφέρουν οικονομικά οφέλη στον τόπο μας”, σημείωσε ο κ. Πατακάκης, συμπληρώνοντας: “Ως Αντιπεριφερεάρχης Δράμας θεωρώ ως εκ των ων ουκ άνευ τη διακρατική οικονομική δραστηριότητα για την τόνωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του τόπου μας. Τέτοιες κινήσεις, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και οραματικό σχεδιασμό, μπορούν να ανατάξουν την οικονομία του νομού Δράμας και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ”.