– «Εάν “φαγωθεί” ο Βαρουφάκης θα είναι απώλεια / Το ευρώ μας κατάστρεψε».

– του Αντώνη Γρυπαίου, Διεθνολόγου.

Ακούω και βλέπω στα κανάλια της τηλεόρασης διάφορους εκπροσώπους της εσωτερικής Τρόικας, που υποστηρίζουν ότι η επιστροφή στη Δραχμή θα είναι τραγωδία για τον τόπο.

Βασική προϋπόθεση επιστροφής στη Δραχμή είναι η ολική διαγραφή του παράνομου χρέους. Εάν διαγράψουμε το επαχθές και επονείδιστο χρέος, τότε η επιστροφή στη Δραχμή θα είναι ευλογία και όχι τραγωδία. Η εφημερίδα INDEPENDENT έγραψε ότι μόνο με διαγραφή του χρέους, σώζεται η Ελλάδα. Κανείς δεν θέλει να επενδύσει σε μια αποικία χρέους. Όλος ο ευρωπαϊκός και αμερικανικός Τύπος φαίνεται να το συνειδητοποιεί αυτό το γεγονός.

Θυμηθείτε ότι μεγαλώσαμε με τη Δραχμή και μεγαλουργήσαμε. Αργότερα ήρθαν οι πολιτικοί πράκτορες των Κοσμοκρατόρων, μας βάλανε στο Ευρώ και καταστραφήκαμε! Το Ευρώ είναι πολύ ισχυρό νόμισμα για να το αντέξει μια φτωχή χώρα χωρίς βαριά βιομηχανία και με ανεργία τεράστια. Το Ευρώ είναι πόλος έλξης για τους λαθρομετανάστες.

Ο Διεθνολόγος Αντ. Γρυπαίος.
Ο Διεθνολόγος Αντ. Γρυπαίος.

Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν εξαρτάται από τη Μέρκελ και τον Ολάντ η απόφαση για συμφωνία ή διαγραφή του παράνομου χρέους. Εξαρτάται από την παγκόσμια δικτατορία και από τους γύπες-αρπακτικά δανειστές μέλη της. Το Μεγάλο Αφεντικό της Γης θέλει να πληρωθεί όλο το Χρέος, θέλει και τις συντάξεις των Ελλήνων για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές. Δεν γίνεται να πληρώνει εσαεί ο φτωχός Ελληνικός Λαός τα δάνεια που μας χρέωσαν παράνομα οι Κοσμοκράτορες. Με το χρέος αυτό, αμέσως μόλις εισαχθεί η Δραχμή, θα υποτιμηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ χωρίς το χρέος δεν θα γίνει υποτίμηση. Τις λεπτομέρειες επιστροφής στη Δραχμή θα ρυθμίσουν οι οικονομολόγοι του υπουργείου οικονομικών. Αντί να ευγνωμονούμε τον Βαρουφάκη που τα έβαλε με τα διεθνή θηρία και να τον στηρίζουμε, συμφωνούμε με τα αρπακτικά στην ειρωνεία κατά Βαρουφάκη. Παίζουμε το παιχνίδι των δυναστών-δανειστών! Είμαστε βλέπετε εθισμένοι να έχουμε υποτελείς και γραικύλους πολιτικούς της Τρόικας Εσωτερικού! Ένας υπουργός ύψωσε το ανάστημά του εναντίον των λεόντων, και πέσαμε επάνω του να τον «φάμε». Εάν παραιτηθεί o Βαρουφάκης θα είναι απώλεια για τον Ελληνισμό! Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Για να πολεμάνε τον Βαρουφάκη τα θηρία, αυτό σημαίνει ότι αγωνίζεται για μας, αγωνίζεται για την Ελλάδα!. Δραχμή με επαχθές και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται. Η ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή του χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφθεί η αδιαλλαξία των αρπακτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία μας φόρτωσε αυτό το τεράστιο και επαχθές χρέος. Το Ελληνικό δράμα θα συνεχίζεται για πολύ ακόμα, διότι οι γύπες-τοκογλύφοι δανειστές-δυνάστες της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν αποφασίζουν να αναδιαρθρώσουν το Ελληνικό απεχθές, παράνομο, και επονείδιστο χρέος. Τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα ήταν μια ανεξάρτητη χώρα, δηλαδή δεν ήταν μέλος της Ευρωζώνης.

Οι χώρες χρεοκοπούν συχνά και διαγράφουν τα χρέη τους. Δεν είναι μόνον η Ελλάδα. Στην παγκόσμια ιστορία η Αυστρία έχει χρεοκοπήσει επτά φορές, η Ισπανία έξι, η Γερμανία τέσσερις, η Πορτογαλία τέσσερις επίσης, και η Ελλάδα στο παρελθόν επτά φορές. Από τις αρχές, δε, του 2000, έχουν σημειωθεί έντεκα μεγάλες πτωχεύσεις κρατών. Η Γερμανία το 1953 διέγραψε το δημόσιο χρέος της, όπως και άλλες χώρες κατά καιρούς, ιδίως της Λατινικής Αμερικής!

Ένας αξιωματούχος της Ε.Ε. είπε «σας θυσιάσαμε για να σωθούμε». Οι δανειστές είναι οικονομικοί δολοφόνοι!

Το χρέος είναι μη βιώσιμο. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με άμεση διαγραφή του, είτε με συμφωνίες με τους «εταίρους» στην Ε.Ε., είτε μονομερώς (γι’ αυτό οι «εταίροι» λένε «όχι μονομερείς ενέργειες»), είτε με τη διεθνή δικαιοσύνη, είτε με ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ έναντι των δανειστών-δυναστών· αλλιώς, με το τεράστιο και παράνομο, επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο αυτό χρέος, δεν θα επιβιώσουμε και θα χάσουμε την πατρίδα μας διά της πτωχείας…

Πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε το δικό μας νόμισμα. Εάν μείνουμε ανενεργοί, θα χάσουμε τον Λαό μας και την Πατρίδα μας…

Γι’ αυτό οι Κοσμοκράτορες δανειστές δεν θέλουν ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, διότι αυτοί το δημιούργησαν, (οι τρόποι είναι γνωστοί), για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και τελικά να διαμελίσουν και καταλάβουν την Ελλάδα!

Θέλουν τον ορυκτό μας πλούτο (χρυσό, υδρογονάνθρακες), αλλά και τη γεωπολιτική-γεωστρατηγική αξία της χώρας! Έτσι ολοκληρώνονται τα σχέδια των Επικυρίαρχων της Γης εις βάρος της Ελλάδος!