– Αθωωμένος από τη Δικαιοσύνη ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ετοιμάζει μεγάλη πανελλαδική περιοδεία: «Είμαστε έτοιμοι για την ολική επαναφορά μας».

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ακόμα και των πιο αισιόδοξων μελών του, η επιτυχία της εκδήλωσης κοπής Βασιλόπιτας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και με υψηλό παλμό, παραβρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του κόμματος.

ΛΑΟΣ 3«Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, την επιστροφή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στα πολιτικά πράγματα της χώρας», διαμηνύθηκε, καθώς εκτός από τα στελέχη του κόμματος που από την ίδρυσή του παρέμειναν στους κόλπους του, το παρών έδωσαν και πρώην μέλη και στελέχη της ΝΔ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων, που μάλιστα τόνισαν ότι «ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι σήμερα το μοναδικό πολιτικό “καταφύγιο” αλλά και “ορμητήριο” απέναντι σε όσα συμβαίνουν στην πατρίδα», και κατέθεσαν την εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Για τον Πρόεδρο του κόμματος, μάλιστα, ειπώθηκε εμφατικά οτι «πέρασε μια μεγάλη δικαστική περιπέτεια αλλά η ελληνική Δικαιοσύνη (Εφετείο Αθηνών), τον αθώωσε, παρά τη μεθοδευμένη εις βάρος του επίθεση από την τότε εξουσία, και με όλους αυτούς κάποτε θα αναμετρηθεί και θα αποκατασταθεί η αλήθεια!» Επιπλέον επισημάνθηκε μετ’ επιτάσεως πως «ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έμεινε έξω από τα “πράγματα” για περίπου ενάμιση χρόνο χωρίς δική του πρωτοβουλία, αλλά γιατί έτσι ήθελε το “σύστημα”, που “τιμωρεί” όσους απειθαρχούν στη διαταγή “κάτσε κάτω και μη μιλάς”».

ΛΑΟΣ 2Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ετοιμάζει μεγάλη περιοδεία σε όλη τη χώρα, υπογράμμισε: «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δηλώνει παρών, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, και περιμένει το πότε θα γίνει η εκλογική αναμέτρηση για να βάλει ο ελληνικός λαός τα πράγματα στη θέση τους και το κόμμα εκεί που πρέπει και αξίζει. Τα μηνύματα στήριξης από όλη την επικράτεια είναι πολλά και μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία. Είμαστε πανέτοιμοι για το νέο ξεκίνημά μας».

Το δια ταύτα της εκδήλωσης, συνοψίστηκε στο σύνθημα – μήνυμα: «Όλους εμάς, μας ενώνει η Ελλάς! Όλοι στο κατάστρωμα του “πειρατικού” μας, έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα, με καπετάνιο τον έμπειρο Γιώργο Καρατζαφέρη».