Το Ειδικό Σχολείο και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Βασιλική, προκειμένου να ευχηθεί στους μαθητές και το προσωπικό ενόψει της γιορτής του Πάσχα, και να γνωρίσει από κοντά τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών.

Τα παιδιά αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τον κ. Τσαλικίδη, ενώ το προσωπικό και οι διευθυντές των σχολείων ανέλυσαν την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά τους, και παράλληλα συζήτησαν μαζί του για τα περιθώρια συνεργασίας προκειμένου να ενισχυθούν οι δραστηριότητές τους. Σε όλα τα παιδιά ο κ. Τσαλικίδης και η σύζυγός του προσέφεραν σοκολατένια Πασχαλινά δώρα, παίρνοντας ως αντάλλαγμα πλατιά χαμόγελα, ενώ οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. δώρισαν στο ζεύγος και μία γλάστρα από το θερμοκήπιο που διατηρούν και φροντίζουν μόνοι τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού τους ευχήθηκε ενόψει του Πάσχα, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη διεύθυνση, το διδακτικό, βοηθητικό και γραμματειακό προσωπικό των σχολείων για την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά. Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρόνια. Ενωμένοι θα εργαστούμε με ζήλο και συνέπεια για τη φροντίδα, εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών των σχολείων. Μέλημά μας είναι αυτό να γίνει μέσα σε υγιείς συνθήκες εκπαίδευσης, σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό σχολικό περιβάλλον. Επιπλέον με χαροποιεί ιδιαίτερα η προσπάθεια εξωστρέφειας, καθώς τα παιδιά του σχολείου προβάλλουν τα επιτεύγματά τους μέσα από τις συμμετοχές τους σε ποικίλες δραστηριότητες που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Τέλος,  θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου σε όλους όσους συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, κυρίως σε όλο το προσωπικό, το οποίο εργάζεται με επαγγελματισμό και αγάπη προς τα παιδιά, μέσα σε πλαίσια ανοιχτής και εποικοδομητικής συνεργασίας».