Επιπλέον 2 εκ. € για επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα στην ΑΜ-Θ

Με υπογραφή Στάθη Γιαννακίδη.
giannakidis
Την αύξηση κατά 2 εκατομμύρια €, του προϋπολογισμού του έργου «Αποκατάσταση ζημιών και επείγουσες αντιπλημμυρικές εργασίες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», υπόγραψε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.
Η μετά από σχετικό αίτημα τροποποίηση του προϋπολογισμού, κρίθηκε αναγκαία λόγω των εκτεταμένων καταστροφών και των έντονων καιρικών φαινομένων που καλείται συχνά να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Αφορά δε, συγκεκριμένα, σε εργασίες συντήρησης, ενίσχυσης και επισκευής αναχωμάτων, καθαρισμού ρεμάτων και αποστραγγιστικών τάφρων, διευθέτησης χειμάρρων και ποταμιών, καθώς και σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας οικισμών για την αποκατάσταση ή την πρόληψη καταστροφών από πλημμυρικά φαινόμενα, ιδιαίτερα στην περιοχή του Έβρου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood