“Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο (ξες εσύ)”.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης υποστήριξε πως το υπό κατάληψη νεοκλασσικό Libertatia, πυρπολήθηκε από αντιμαχόμενες ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ, υπερεθνικιστών και αναρχικών, που συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η απάντηση δεν άργησε, με μια μνημειώδη κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων του Δικέφαλου του Βορρά:

«Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα, και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλάκυνση.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλάκι. Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε, θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωσιά του συλλαλητηρίου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε. Το να βαφτίζεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσά μας. Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο (ξες εσύ).

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη, και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος.

Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας.

Ζήτω ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ 1: Αυτοί που θα προσπαθήσουν να στοχοποιήσουν έστω και έναν ΠΑΟΚΤΣΗ, θα μας βρουν απέναντί τους.

ΥΓ 2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς».