Επερώτηση Οντέρ Μουμίν για τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Έβρου

"Ο μεταβατικός περιφερειάρχης Μέτιος αρνείται την επιχορήγηση που δινόταν επί εποχής Γιώργου Παυλίδη".
ΟΝΤΕΡ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ

Τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Έβρου “Ο Άγιος Βασίλειος”, επισκέφθηκε  ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Οντέρ Μουμίν, και στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρό του Ευαγγελία Τεπελή-Μαυρίδου Ευαγγελία και τους εργαζόμενους, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του συλλόγου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως είναι μεταξύ άλλων, σύμφωνα με δημόσια καταγγελία του συλλόγου, η άρνηση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να παράσχει οικονομική στήριξη για τις ανάγκες και τις δράσεις του.

Βολές κατά του … “μεταβατικού περιφερειάρχη”

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Οντέρ Μουμίν δήλωσε: «Στον σύλλογο που παρέχει υπηρεσίες σε 60 άτομα, ο μεταβατικός περιφερειάρχης Μέτιος αρνείται την επιχορήγηση που δινόταν επί εποχής Γιώργου Παυλίδη για δύο συνεχόμενα χρόνια. Επίκαιρη όσο ποτέ η χαρακτηριστική φράση του αειμνήστου Γιώργου Παυλίδη «Δεν είναι όλοι ίδιοι». Δεν αντιλαμβάνονται και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα αυτονόητα. Είναι υποχρέωση κάθε σοβαρής διοίκησης να στηρίζει εμπράκτως τέτοιου είδους δραστηριότητες».

Μάλιστα ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος ενόψει της επόμενης συνρδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, έχει καταθέσει σχετική Επερώτηση προς τον περιφερειάρχη, στην οποία αναφέρει:

Επερώτηση Οντέρ Μουμίν για τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Έβρου«Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ενημερωθήκαμε για την άρνηση της διοίκησής σας για την επιχορήγηση του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου. Κατόπιν τούτου επανήλθε ο εν λόγω σύλλογος με το 62/30-05-2018 έγγραφό του, και ζητά να επιχορηγηθεί για τις ανάγκες πετρελαίου κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης, 8.000 ευρώ και 1.000 αντιστοίχως, σε ετήσια βάση. Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 επισκέφθηκα τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου. Στη συνάντηση που είχα με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Τεπελή-Μαυρίδου Ευαγγελία, και τους εργαζόμενους, ενημερώθηκα για τη λειτουργία του συλλόγου. Επίσης ενημερώθηκα για την προσωπική άρνηση του κ. Μέτιου για την επιχορήγηση που δινόταν επί εποχής Γιώργου Παυλίδη για δύο συνεχόμενα χρόνια. Δεν αντιλαμβάνομαι και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε ούτε στα αυτονόητα. Είναι υποχρέωση κάθε σοβαρής διοίκησης να στηρίζει εμπράκτως τέτοιου είδους δραστηριότητες. 

Ως εκ τούτου σας ερωτώ :

  1. Για ποιόν λόγο αρνείστε την επιχορήγηση σε έναν τόσο ευαίσθητο σύλλογο, τη στιγμή που αυτή διδόταν από τον προκάτοχο σας ;
  2. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε για να διορθώσετε το μέγα σφάλμα σας;».
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood