Την πρόθεσή τους να επανακαθορίσουν τη στάση τους, ενόψει της Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου, εκφράζουν σύμφωνα με πληροφορίες μέλη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων αρτοποιών και καφεποτοπωλών Ροδόπης.

Θυμίζουμε, οτι τα τελευταία 24ωρα έχει προκληθεί έντονη δυσφορία στους κόλπους της αγοράς, καθώς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, με θέμα την 24ωρη συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση, ουδείς εκπρόσωπος των αρτοποιιών παρέστη, ενώ το σωματείο καφεποτοπωλών, αφού ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Μαυρίδης επιφυλάχθηκε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση να εκφράσει συγκεκριμένη άποψη, στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση για … “κολοβή” απεργία και κλείσιμο των καταστημάτων του σωματείου από τις 09:00 ως τις 14:00.

Μετά τις αντιδράσεις από επαγγελματίες τόσο των ίδιων των σωματείων όσο και των υπόλοιπων κλάδων, πληροφορούμαστε οτι μέχρι αύριο τα δύο σωματεία θα εκδώσουν ανακοινώσεις για καθολικό, 24ωρο κλείσιμο των μαγαζιών των μελών τους, θέση που έχουν υπερψηφίσει και όλα τα υπόλοιπα σωματεία της ΟΕΒΕΣ.