Στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας πραγματοποίησε την τελευταία τακτική του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, και ακολουθώντας την πάγια τακτική του να βρίσκεται κοντά στα κατά τόπους μέλη της σε όλο το εύρος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κατέγραψε τα τοπικά υπηρεσιακά ζητήματα καθώς και τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υφιστάμενες υπηρεσίες της Δ.Α. Καβάλας.

Σε συνάντηση δε του Δ.Σ. με τον Διευθυντή Αστυνομίας Καβάλας, Ταξίαρχο Γεώργιο Γκράνα, τον Υποδιευθυντή της Δ.Α. Καβάλας Α/Υ Κωνσταντίνο Σιμούδη, τον Υπασπιστή Α/Α΄ Αθανάσιο Κοψίδα, τον συνεργάτη αυτού Υ/Α΄ Ανδρέα Καρκαλάκη, τον Διοικητή Τροχαίας Καβάλας Α/Α΄ Βασίλειο Τσιμπάνογλου, τον Διοικητή Ασφάλειας Καβάλας Α/Α΄ Βασίλειο Στογιαννίδη, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας Α/Β΄ Σάββα Εμμανουηλίδη, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης Α/Β΄ Κυριάκο Τσούλογλου, και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Α/Β΄ Παναγιώτη Παπαδόπουλο, έγινε αναφορά σε θέματα που σχετίζονται με την υπηρεσιακή καθημερινότητα, όπως η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και οχημάτων, συνδυαστικά με τις υψηλές αστυνομικές απαιτήσεις λόγω της νευραλγικής θέσης του Νομού Καβάλας, αφού παράλληλα αποτελεί και τουριστικό προορισμό τη θερινή περίοδο (αεροδρόμιο, λιμάνι, Εγνατία Οδός, κ.λπ.).

23804380 340346823099591 995897755 nΟ Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ και Γ΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, Α/Υ Αναστάσιος Δραγουδάκης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους Αξιωματικούς για τη θερμή υποδοχή και παρουσία τους, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του πρόσφατου τακτικού συνεδρίου της ΠΟΑΞΙΑ στην Καλαμάτα, και στη συνέχεια ενημέρωσε για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά θέματα, έδωσε ειδικές διευκρινήσεις για το νέο μισθολόγιο, τις διεκδικήσεις για επίλυση του «μπλοκαρίσματος» της επετηρίδας Αξιωματικών ΤΕΜΑ, την αναγκαιότητα νέας νομοθετικής ρύθμισης τόσο για την ιεραρχική εξέλιξη Ανθυπαστυνόμων-Υπαστυνόμων του Ν.3686/2008 με την άρση των αδικιών του ισχύοντος βαθμολογίου, όσο και για την κατοχύρωση – συμπλήρωση 35ετίας και την παροχή δυνατότητας παραμονής στο Σώμα όλων των Αξιωματικών (αποφυγή ανεπιθύμητης πρόωρης αποστρατείας).

Τέλος, το Δ.Σ. υπογράμμισε ότι βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στα στελέχη του Σώματος και ότι θα συνεχίσει να «ενοχλεί» με τις παρεμβάσεις του, ώστε να δρομολογηθούν οι δέουσες λύσεις και να διασφαλίζεται η εργασιακή ειρήνη των αστυνομικών.