φωτογραφία 1Οι συμβάσεις συνεργασίας μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής και της Τράπεζας Πειραιώς, σε εφαρμογή πρόσφατης απόφασης του Δ.Σ. της επιχείρησης, για την πληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης – αποχέτευσης μέσω του συστήματος ΔΙΑ.Σ., υπογράφηκαν στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης και της αυτοματοποίησης των προσφερόμενων υπηρεσιών της, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, θα παρέχει πλέον στους καταναλωτές νέες δυνατότητες για πληρωμές οφειλών, μέσω όλων των Τραπεζών.

Σύντομα η εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης – αποχέτευσης θα μπορεί να γίνεται στην Τράπεζα συνεργασίας του οφειλέτη – καταναλωτή, με επίσκεψη σε κατάστημα ή στα εναλλακτικά δίκτυα της Τράπεζας (e-banking, phonebanking, κ.λπ.).

Επίσης ο οφειλέτης θα μπορεί να προβεί σε εξόφληση μέσω πάγιας εντολής με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού.

Για την εξόφληση, το μόνο που απαιτείται, είναι η χρήση ενός μοναδικού Κωδικού Πληρωμής που θα εκτυπώνεται σε όλα τα έντυπα λογαριασμών.

«Υλοποιούμε μια ειλημμένη υποχρέωση προς διευκόλυνση των καταναλωτών, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησης», δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Δημήτρης Καρασταύρου.