Δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές από σπίτια που είχαν διαπραχθεί κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο στο Διδυμότειχο Έβρου. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία δύο νεαρών, ηλικίας 22 και 20 ετών, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι οι δράστες διέρρηξαν τρία σπίτια στο Διδυμότειχο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ περίπου, διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, μία ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, σε δύο σπίτια που διαμένει ο 22χρονος, όλα τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά – κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, καθώς και το χρηματικό ποσό των 5.850 ευρώ. Επίσης, στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.