Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, η … «σταχτοπούτα» της κατηγορίας Δόξα Προσκυνητών, έδειξε πως είναι έτοιμη, επικρατώντας και επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, εκτός έδρας, με 6-0!

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ ο Μανδήλας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, τα τέρματα για τους νικητές διπλασίασε στο 28΄ ο Ιωαννίδης, ενώ το τρίτο γκολ για την ομάδα του Γ. Κλειτσιώτη πέτυχε στο 67΄ ο Ανυφαντάκης. Από εκεί και μετά τα γκολ ήταν υπόθεση του Σερίφη που πέτυχε πανηγυρικό χατ-τρικ … «πυροβολώντας» εύστοχα τρεις φορές: στο 72΄, στο 79΄ και στο 88΄ – στο 41 ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι!

Δείτε εδώ την προηγούμενη φιλική νίκη της Δόξας Προσκυνητών, επί του Πανθρακικού, καθώς και το πανόραμα των φιλικών της αγώνων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Ποιμενίδης, Τουρασανίδης, Παππούς Α., Αλεξακούδης, Δανίδης, Ντεμερτζίδης, Ανδρέου, Γάιδας, Μαυρόπουλος, Ταβασίδης, Χατζηπαπάς. Αγωνίστηκαν επίσης οι Τσιρίδης, Παππούς Ν., Πριτσίδης, Βασιλείου, Καμμάς, Κυριαζής, Τσοτρίδης.

Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Λεφής, Εμρέ, Μόσχος, Ανυφαντάκης, Νουξάρης, Σερίφης, Ιωαννίδης, Γιαννακιτσίδης, Μανδήλας.