Εντός του ’18 ρύθμιση οφειλών για όσους δεν μπορούν να μπουν στον εξωδικαστικό

Τ. Πετρόπουλος: «Πρέπει να βρούμε μια λύση για αυτόν τον κόσμο, και θα βρούμε».
Ο Υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

«Το κεντρικό θέμα είναι η υπερχρέωση οφειλετών λόγω των πάρα πολύ υψηλών εισφορών που υπήρχαν», σημείωσε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “105,5 Στο Κόκκινο”, υπογραμμίζοντας:

Εντός του '18 ρύθμιση οφειλών για όσους δεν μπορούν να μπουν στον εξωδικαστικό«Έχουμε ήδη φτιάξει την πλατφόρμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού, εντάξαμε και τα χρέη που δημιουργήθηκαν το 2017, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι αρκετά αυτά τα μέτρα. Παρεμβαίνουν οι τράπεζες, λειτουργούν άλλοι παράγοντες, που παρεμποδίζουν μια άμεση και εύλογη λύση για τους οφειλέτες».

Για αυτόν τον λόγο, όπως ανέφερε, «πριν τελειώσει η χρονιά θα δούμε μέτρα για εκείνους που δεν μπορούν να μπουν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό ή δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι περιπτώσεις τους στο σύστημα του εξωδικαστικού, ώστε να μειώσουμε τις οφειλές με έναν εύλογο τρόπο επιμέτρησης της οφειλής».

Ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι «πρέπει να βρούμε μια λύση για αυτόν τον κόσμο, και θα βρούμε», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι «φυσικά το θέμα των οφειλών θα το ρυθμίσουμε και θα δούμε από εκεί και πέρα το θέμα της ρύθμισης των συντάξεων».

Εξάλλου, σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ΔΕΘ περί μέτρων μείωσης οφειλών, είπε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης στοχεύει στην αφαίρεση των χρεών από τη ΝΔ, η ΝΔ οφείλει κάποια εκατομμύρια, λέει “άμα πέρασαν 5 χρόνια, σβήσ’ τα”. Δεν τον νοιάζουν οι πολλοί, οι φτωχοί, άλλα τον απασχολούν».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood