Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το 4ο σεμινάριο Aikido, από τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY του Aλέκανδρου Παρασίδη, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή του συλλόγου Μιχάλη Βεβένια, και προσκεκλημένο τον κάτοχο 4ου dan στην πολεμική Τέχνη του Αikido Δημήτρη Γεωργιάδη, από τη σχολή της Μυτιλήνης, ο οποίος πλαισιώθηκε από τον βοηθό του Γ. Στεργιανό, κάτοχο 3 Dan Aikikai, αλλά και από μαθητές του.

Το τριήμερο σεμινάριο, εκτός από πολλές ώρες άθλησης, περιλάμβανε και εξετάσεις όπου οι αθλητές του Συλλόγου της Κομοτηνής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι προσκεκλημένοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τον νέο χώρο της ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY, και συνεχάρησαν τον Αλ. Παρασίδη και τον Μιχ. Βεβένια για την άψογη διοργάνωση, με τον Δημ. Γεωργιάδη να δηλώνει ήδη «παρών» για το σεμινάριο της επόμενης χρονιάς.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες», έδωσε ο κ. Παρασίδης, ευχόμενος «πάντα να γίνονται εκδηλώσεις που να προάγουν τον αθλητισμό, την υποστήριξη και τη συνεργασία».