Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγκέντρωσε εθελοντικά τρόφιμα για το συσσίτιο του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Αντιπροσωπεία αστυνομικών επισκέφθηκε το συσσίτιο του Ιερού Ναού και προσέφερε τα τρόφιμα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Τους αστυνομικούς υποδέχθηκε ο εφημέριος του ναού π. Δημήτριος Τρέσαλος, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές με αυτούς.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εορτών οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, πραγματοποίησαν εθελοντική συγκέντρωση αγαθών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα κ.ά.), τα οποία προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς της περιοχής.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εύχεται σε όλους ευτυχισμένο και δημιουργικό 2018, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.