Το ΚΤΕΛ Ροδόπης έδωσε και φέτος το παρών στην Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση “Ανατολική Μακεδονία-Θράκη” με δικό του περίπτερο.

Στελέχη του, καθ΄όλη τη διάρκεια του ωραρίου της διοργάνωσης, ενημέρωσαν το κοινό για τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτει, για τα δρομολόγιά του, για τις τιμές του καθώς και για σειρά ερωτημάτων που είχαν οι επισκέπτες.

“Η Έκθεση αυτή είναι ένα εργαλείο που ποικιλότροπα μπορεί να βοηθήσει την τοπική μας οικονομία”, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, κ. Πέτρος Δεληγκιόζης, και συμπλήρωσε: “Δεν λέμε οτι μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα της αγοράς, αλλά σίγουρα αν στηριχθεί από όλους μας, μπορεί να συμβάλλει σε πολλά ζητήματα, είτε εμπορικού είτε αναπτυξιακού χαρακτήρα”. Με αυτή τη συλλογιστική εξάλλου έλαβε μέρος και το ΚΤΕΛ. “Θεωρούμε οτι πρέπει να είμαστε παρόντες σε όποια δράση αφορά το υγιές επιχειρείν, σε όποια ενέργεια σχετίζεται με τις προοπτικές και τις δυνατότητες της οικονομίας της περιοχής, με στόχο την ανάπτυξη, την εξέλιξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Χρειάζεται δουλειά και κόπο βέβαια, αλλά πρέπει να προσπαθούμε”, κατέληξε ο κ. Δεληγκιόζης.