Τον Αστέρα Καβάλας υποδέχεται το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ., η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚομοτηνής, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα του Βασίλη Στοάκη θέλει τη νίκη, αφενός για να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, και αφετέρου, και το πιο σημαντικό, για να ξεκινήσει με το δεξί τη β΄ φάση στην προσπάθεια που κάνει για διάκριση στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τους κιτρινόμαυρους, που θέλουν και τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

Ξεχωριστή νότα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ημίχρονο του ματς, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε αθλητές των ακαδημιών, ενώ θα μοιραστούν προσκλήσεις σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, οι οποίες θα είναι αριθμημένες, και ακόμη, θα γίνει κλήρωση για μία υπογεγραμμένη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, προσφορά της ομάδας της Αχαΐας, για την οποία η ΑΕΚομοτηνής εκφράζει τις ευχαριστίες της.

Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη, και οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να αποτελέσει τον έκτο παίχτη ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα.