ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠ ΔΗΜΟ ΣΑΠΩΝ 4Ένα σύγχρονο εκχιονιστικό όχημα παρέδωσε στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG), στο πλαίσιο του διαπεριφερειακού προγράμματος Δωρεάς Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας | “Προορισμός η Προστασία” που ο ΤAP υλοποιεί στη βόρεια Ελλάδα.

Το όχημα –πολυμηχάνημα που παραλήφθηκε από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, με κίνηση σε όλους τους τροχούς, εκτός από τον εκχιονιστικό μηχανισμό και την αλατιέρα, συνδυάζει τις ιδιότητες χλοοκοπτικού, κοπτικού και μηχανήματος κλαδέματος, άρα θα μπορεί να γίνεται χρήση του για τις διαρκείς και αυξημένες ανάγκες του Δήμου ολόκληρο τον χρόνο.

Κατά την τελετή παράδοσης, εκ μέρους του Δήμου παρέστη ο Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης και οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι, Χαράλαμπος Τσάτσας, Οσμάν Σεντάτ, Κυριακή Πατσάρα και Μαμούτ Μουσταφά Εντέρ, ενώ τον ΤΑΡ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Σπύρος Νάκος.

ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠ ΔΗΜΟ ΣΑΠΩΝ 2O κ. Σταυρίδης δήλωσε κατά την παραλαβή του οχήματος: «Η σημερινή παραλαβή ενός πολυμηχανήματος που συνδυάζει μια σειρά από πολλές λειτουργίες, είναι μια σημαντική στιγμή για τον Δήμο μας. Το μηχάνημα αποτελεί ανταποδοτικό όφελος και δείγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΤΑP. Το μηχάνημα αυτό που θα προστεθεί στον στόλο μηχανημάτων του Δήμου μας, του προσφέρει αυτάρκεια για μια σειρά από ανάγκες, με πρώτη αυτή του εκχιονισμού. Ευχαριστώ τα στελέχη του αγωγού TAP και ιδιαιτέρως τον κ. Νάκο με τον οποίο είμαστε σε διαρκή επαφή και συνεργασία τα τελευταία χρόνια, και εύχομαι το έργο, το οποίο είναι στρατηγικής σημασίας, να σηματοδοτήσει και την προοπτική χρήσης του φυσικού αερίου και για οικιακή χρήση για τους δημότες μας σε κάποια στιγμή όχι στο πολύ μακρινό μέλλον».