Με δελτίο Τύπου που απέστειλε προ ολίγου, η πολιτευτής της ΝΔ στη Ροδόπη, κ. Βούλα Ελευθεριάδου, γνωστοποιεί:

«Mετά από τηλεφωνική συνομιλία του Θεόδωρου Καράογλου , βουλευτή της ΝΔ  Β περιφέρειας  Θεσσαλονίκης και πρώην Υ.ΜΑ.Θ.   με την πολιτευτή Ροδόπης της ΝΔ κ. Ελευθεριάδου Βούλας  ,ο κύριος Καράογλου ως  επικεφαλής τομεάρχης  κοινοβουλευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας  σε  Μακεδονία και Θράκη  όρισε την κ Ελευθεριάδου ως  μέλος της επιτροπής και κατά συνέπεια εκπρόσωπο της  Ροδόπης  στο κορυφαίο κομματικό όργανο  του τομέα Μακεδονίας Θράκης.  Η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου θα διεξαχθεί την Δευτέρα 15  Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία  της  Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη , όπου θα τεθούν τα προβλήματα  της  γεωγραφικής περιοχής Μακεδονίας  και Θράκης  και θα αρχίσει η επεξεργασία προτάσεων για την επίλυση τους».

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Ιανουαρίου, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 10ης Ιανουαρίου για την ανάδειξη προέδρου, η κ. Ελευθεριάδου, είχε λάβει θέση υπέρ του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την εξής δήλωση:

βουλα με κυριάκο«H Nέα Δημοκρατία, ένα ιστορικό κόμμα, που από την ίδρυση της το 1974, ένωσε και συνέθεσε πάνω από το μισό πληθυσμό της Ελλάδος, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 εκλέγει νέο αρχηγό. Σεβόμενοι την παρακαταθήκη του ιδρυτή της και Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, οφείλουμε να βαδίσουμε προς την κάλπη πάνω απ όλα ενωμένοι, έχοντας ως μόνο φάρο που θα μας καθοδηγεί τη σωτηρία της χώρας. Είναι τουλάχιστον αφελές να θέλουμε να ενώσουμε τους Ελληνες συνθέτοντας ιδέες και οράματα, όταν οι ίδιοι χωρίζουμε το κόμμα μας σε 2 κατηγορίες. Το ίδιο αφελές είναι να προσπαθούμε να πείσουμε τον λαό πως είμαστε ικανοί να τον οδηγήσουμε στη νέα εποχή, μακρυά από τις μικροπολιτικές των τελευταίων δεκαετιών που οδήγησαν την χώρα στο απόλυτο αδιέξοδο και στα απανωτά μνημόνια, όταν ανερυθρίαστα εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιούμε μικροπολιτικές και φθαρμένα υλικά στον εσωκομματικό μας προεκλογικό αγώνα. Είναι καιρός να κάνουμε μια νέα αρχή, βασιζόμενοι σε ανθρώπους με οράματα, με νέες ιδέες και τεχνογνωσία. Αξέχαστη η φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, πως θα εφαρμόσω κάθε ιδέα από όπου κι αν προέρχεται, θα χρησιμοποιήσω κάθε άξιο άτομο, αρκεί να βγει κερδισμένη η χώρα μου. Ως γαλουχημένη με τις ιδέες και τα οράματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ευελπιστώντας σε μια παράταξη που θα συνθέσει την πλειοψηφία των Ελλήνων σε μια καθαρά αναπτυξιακή πολιτική που θα μας βγάλει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, μια θα μπορούσε να είναι η απόφαση μου. Με τον Κυριάκο λοιπόν».