Στη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Κοσμίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, προσκεκλημένη από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, παρέστη η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κομοτηνής «Εμείς … η Πόλη», Φελίνα Καζάκου.

Συνοδευόμενη από τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλη Πολυτσάκη, και το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κομοτηνής Μαρία Μπαχτσεβάνη, παρακολούθησε μαζί με τους μαθητές την παρουσίαση βιβλίου της Ανδριάννας Δελέγκου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η δωρεά εκ μέρους της κ. Καζάκου βιβλίων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου.

Τα παιδιά επιφύλαξαν θερμή και συγκινητική υποδοχή στην κ. Καζάκου, με πολλές εκπλήξεις και χειροποίητες κατασκευές που της δώρισαν.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός της κ. Καζάκου στους μαθητές και στο διδακτικό προσωπικό, παρουσία και της Σχολικής Συμβούλου Ρ. Μακρά, της Διευθύντριας και του εκπαιδευτικού προσωπικού, της προέδρου και της γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα του σχολείου, την επέκταση των σχολικών αιθουσών και την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου.