Για πρώτη φορά στην Κομοτηνή δημιουργείται μια ολοκληρωμένη και απόλυτα οργανωμένη Ακαδημία στίβου για παιδιά, ενήλικες και υποψήφιους για σχολές.

Ο Π.Α.Σ. (Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, αποτελείται από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές – πρωταθλητές, πρώην μέλη της εθνικής ομάδας στίβου, που ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την πιο οργανωμένη ομάδα Ακαδημίας Στίβου στην Κομοτηνή.

Σκοπός του Π.Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής ευεξίας, η αύξηση της δύναμης, της ταχύτητας και της αντοχής, η βελτίωση της ευλυγισίας, και τέλος η καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και της αυτοπειθαρχίας.

Και η φιλοσοφία των ανθρώπων που διοικούν τον σύλλογο είναι καθαρά ο «αθλητισμός»!

Ο Π.Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, σε συνεργασία με το Πανθρακικό Στάδιο, έχει εκπονήσει ένα πλήρες, οργανωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για εσάς και τα παιδιά σας, και σας περιμένει στις προπονητικές εγκαταστάσεις στίβου του Πανθρακικού Σταδίου, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:00. 

Οι προπονητές του συλλόγου, άνθρωποι με ονοματεπώνυμο και με εξαιρετική αθλητική και προπονητική παιδεία, με πολύχρονη εμπειρία, είναι πάνω από όλα παιδαγωγοί, γιατί ο αθλητισμός παράγει παιδεία!

Οι προπονητές:

Χρήστος Τσιπουρίδης, τηλ. 6974786528

Σούλη Αποστολίδου, τηλ. 6949473004

Στας Προτασιένια, τηλ. 6997222083

Οι επιστημονικοί συνεργάτες:

Ανθή Ρωμανά, Ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος.

Βιβή Πετμεζά, Ψυχολόγος.

Παπαδόπουλος Ηλίας, Καρδιολόγος.

Πολυχρονίδου Δήμητρα, Φυσικοθεραπεύτρια.

Επαγγέλης Γιώργος, Ορθοπεδικός.

Χρύσα Ηλιάδου, Λογοθεραπεύτρια.

Τμήματα Στίβου:

– Νηπίων.

– Παιδικό.

– Εφηβικό.

– Αγωνιστικό.

– Ενηλίκων.

– Προετοιμασίας υποψηφίων σε Σχολές.

– Βετεράνων.

– Personal Training.