ΚΑΣΤΡΟΤριήμερη εκδρομή στη Ρουμανία, από τις 21 έως και τις 24 Αυγούστου, οργανώνει (πρωτίστως για τα μέλη του), το Νομαρχιακό Τμήμα Ροδόπης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής:

  1.   Αναχώρηση από την Κομοτηνή την Πέμπτη 21 Αυγούστου ώρα 22:00 από το 1ο Γυμνάσιο (έναντι Περιφέρειας) για τη Βουλγαρία μέσω Ορμενίου – Στάσεις καθ’ οδόν για καφέ και φαγητό – Στάση στο πανέμορφο Βέλικο Τύρνοβο.
  1. Άφιξη στο Βουκουρέστι το πρωί της Παρασκευής 22 Αυγούστου – Ξενάγηση στην πόλη με το λεωφορείο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και φαγητό – Το απόγευμα, με τη συνεργασία τοπικής ξεναγού, ξενάγηση στα αξιοθέατα της  πόλης (Παλάτι του Κοινοβουλίου, αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα παλιάς πόλης) – Ελεύθερος χρόνος για βραδινή έξοδο.
  1. Σάββατο 23 Αυγούστου, μετά το πρωινό, αναχώρηση για τα Καρπάθια Όρη – Επίσκεψη στο πανέμορφο Μοναστήρι του Κατακουζηνού στη Σινάια, στο ανάκτορο του πρώτου Βασιλιά της Ρουμανίας Καρόλου Α΄, στο κάστρο του Μπραν (γνωστό ως Πύργος του Δράκουλα), καθώς και στο Μπρασώφ όπου βρίσκονται η «Μαύρη Εκκλησία», η Ελληνική Εκκλησία, κ.ά. – Το βράδυ, προαιρετικά φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα.
  1. Κυριακή 24 Αυγούστου μετά το πρωινό, επίσκεψη στο «Μουσείο του Χωριού», στο Μέγαρο Μουσικής, στα Ανάκτορα της Βασιλικής οικογένειας, στην Αψίδα του Θριάμβου, στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο και στην Ελληνική Εκκλησία η οποία θυμίζει τον Παρθενώνα – Ατομικά φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση επιστροφής (Βέλικο Τύρνοβο, Στάρα Ζαγόρα, Χάσκοβο, Ορμένιο, Κομοτηνή).

Κόστος (τελική τιμή με Φ.Π.Α.):

– Δίκλινο δωμάτιο: 115 ευρώ / άτομο.

– Μονόκλινο δωμάτιο: 150 ευρώ.

– Παιδιά έως 12 ετών: 85 ευρώ.

– Παιδιά κάτω των 4 ετών: δωρεάν.

Στις τιμές περιλαμβάνονται:

1. Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία.

2. Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε μπουφέ.

3. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων του Βουκουρεστίου.

4. Ξεναγήσεις – περιηγήσεις – εκδρομές.

5. Αρχηγό εκδρομής – έμπειρο συνοδό.

6. Τοπικό ξεναγό.

7. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ατομικής Ευθύνης.

8. Φ.Π.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Αυγούστου στο Ταξιδιωτικό Γραφείο «Δημοκρίτειο Τravel», στα τηλέφωνα 2531082920 – 1 και 6977424222.