Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜ-Θ στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Αγαστή συνεργασία Π.Ε. Ροδόπης και Πυροσβεστικού Σώματος.
ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΜ-Θ (2)

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜ-Θ στον Αντιπεριφερειάρχη ΡοδόπηςΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης, συνοδευόμενος από τον Πύραρχο Αντώνη Αντωνίου και τον Επιπυραγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Αθανάσιο Αραμπατζίδη.

Ο κ. Τσαλικίδης ευχήθηκε στον κ. Αποστολίδη καλή δύναμη στα νέα του υπηρεσιακά καθήκοντα και παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση για συνέχιση της άρτιας συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και του Πυροσβεστικού Σώματος, δεδομένου ότι όπως σημείωσε, «έχει αναπτυχθεί αγαστή και εποικοδομητική σχέση για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων και καταστάσεων στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών».

Ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜ-Θ ένα φωτογραφικό λεύκωμα της Ροδόπης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood