Επιστέγασμα μιας χρονιάς με έντονη πολιτική κινητικότητα και δράση, αποτέλεσαν οι τελευταίες συναντήσεις για το 2017 του Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, με σειρά θεσμικών, αυτοδιοικητικών παραγόντων, καθώς και δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, τον δήμαρχο Αρριανών Ριτβάν Αχμέτ, ενώ είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά μετά την πρόσφατη εκλογή τους, τον νέο πρόεδρο Αντώνη Γραβάνη και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

ιλχ 4Ο κ. Γραβάνης πρόσφερε στον Ιλχάν Αχμέτ το αναμνηστικό έμβλημα του Επιμελητηρίου, και ακολούθησε συνάντηση όπου τέθηκαν όλα τα εκκρεμή θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή φυσιογνωμία του νομού και τους στόχους για το 2018. Συμφωνήθηκε, δε, να υπάρξει σύντομα πρωτοβουλία των παραγωγικών φορέων για μια ευρύτατη σύσκεψη θεσμικών παραγόντων της Ροδόπης, προκειμένου αυτή να αποτελέσει την αφετηρία διεκδικήσεων για τη νέα χρονιά.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Ροδόπης τόνισε προς όλους τους συνομιλητές του ότι το 2018 θα ενταθούν οι πρωτοβουλίες του τοπικά αλλά και στη Βουλή, προκειμένου να δρομολογηθεί η επίλυση των επιμέρους ζητημάτων αλλά και να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι για τον ίδιο «η σύγκλιση των αναπτυξιακών δεικτών και των οικονομικών μεγεθών της Ροδόπης πρώτα σε επίπεδο περιφέρειας και στη συνέχεια σε επίπεδο χώρας, για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε πληθυσμιακής ομάδας».

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, εξάλλου, με απόφαση της προέδρου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, ανέλαβε ως τομεάρχης την εποπτεία του ευαίσθητου τομέα της δημόσιας διοίκησης και του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.