Μπορεί την επομένη της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας  της 10ης Ιανουαρίου, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος του κόμματος, ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Ροδόπης κ. Ντίνος Μορφακίδης να υπέβαλλε την παραίτησή του· μπορεί τη σκυτάλη της άσκησης των καθηκόντων του προέδρου να ανέλαβε ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης κ. Γιάννης Βεζυργιαννίδης υπό την υποστήριξη και τις ευχές του κ. Μορφακίδη· όμως μόλις προ ημερών, και έναν μόνο μήνα πριν τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέων διοικητικών οργάνων των τοπικών οργανώσεων, η κεντρική διοίκηση της παράταξης αποφάσισε να ορίσει στη θέση του προέδρου τον κ. Βαγγέλη Βαρζόπουλο, προκαλώντας πολλές απορίες – τουλάχιστον…

Και μετά από όλα αυτά, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ, «την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, στις 20:00, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του οργάνου, υπό την προεδρία του νέου προέδρου κ. Ευάγγελου Βαρζόπουλου, παρουσία και του απερχόμενου προέδρου κ. Μορφακίδη Κωνσταντίνου. Θα ακολουθήσει ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ».

Σε ελεύθερη μετάφραση, δηλαδή, θα γίνει μια κομματική τελετή παράδοσης – παραλαβής, μεταξύ των κυρίων Μορφακίδη και Βαρζόπουλου.

Και το ερώτημα είναι: Στον κ. Βεζυργιαννίδη αξίζει τέτοια συμπεριφορά;

Απάντηση: Όχι βέβαια!