– Το Ευρώ είναι νόμισμα της Σιωνιστικής Λέσχης Bilderberg / Κράτος που δεν έχει δικό του νόμισμα είναι χαμένο από χέρι / Στον εκβιασμό των Σιωνιστών αρπακτικών δανειστών, απαντάμε με εκβιασμό: Στάση Εξωτερικών Πληρωμών / Η Αργεντινή κέρδισε στη διεθνή δικαιοσύνη να «κουρέψει» το χρέος της· υπάρχει πλέον δεδικασμένο, ακόμη και σε αγγλικό Δίκαιο.

* του Αντώνη  Ι.  Γρυπαίου, Διεθνολόγου.

Η  έλλειψη  ρευστότητας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας. Τη χρεοκοπία στην Ελλάδα προκάλεσε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, διά των οργάνων αυτής.

Όργανα αυτής, είναι η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.), και οι ντόπιοι πολιτικοί μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων, που έκαναν αυτό το έγκλημα για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν.

Κράτος που δεν έχει δικό του νόμισμα είναι χαμένο από χέρι! Χρειαζόμαστε Εθνικό νόμισμα. Εδώ και τώρα ρήξη με τους εκμεταλλευτές Σιωνιστές Δυτικούς που μας έφεραν σ’ αυτά τα χάλια.

Το Ευρώ είναι νόμισμα της Σιωνιστικής λέσχης Bilderberg, των Κοσμοκρατόρων, και προορίζεται για τα ισχυρώς οικονομικά κράτη, όπως η Σιωνιστική Γερμανία. Εδώ δυνατές χώρες, όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, κατέρρευσαν!

Η  Σιωνιστική Τρόικα (Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ., Ε.Ε.) αφού πρώτα μας χρεοκόπησε, μας επέβαλλε τη λιτότητα. Οι μέθοδοι που μας χρεοκόπησαν είναι γνωστοί: αποβιομηχάνιση, κλοπές, λογιστικά κόλπα, λαθρομετανάστευση, ξένα σούπερ μάρκετ, κ.λπ.

Η πολιτική της λιτότητας έφερε τη συντριβή της οικονομίας και την έλλειψη ρευστότητας. Αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας είναι η αδυναμία πληρωμών των τοκοχρεολυσίων των δανείων προς τους Σιωνιστές γύπες δανειστές, δηλαδή αδυναμία στις υποχρεώσεις εξωτερικών πληρωμών. Το Κράτος έχει χρήματα ΜΟΝΟ διά πληρωμή μισθών και συντάξεων! Εν όψει αυτής της καταστάσεως, διά τη διάσωση του πληθυσμού, προέχει Η ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τοκοχρεωλύσια προς τους τοκογλύφους Σιωνιστές δανειστές – αρπακτικά του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Εάν αντιδράσουν δια των όπλων (ΝΑΤΟ), τότε και εμείς να δράσουμε ανάλογα, συνάπτοντας άλλες συμμαχίες. Αλλιώς δεν γίνεται, ή σύμμαχοι ή  σκλάβοι!

Να φυλάξουμε τα χρήματα για τη διάσωση του πληθυσμού. Να σώσουμε τον Ελληνισμό από ανθρωπιστική κρίση, πληρώνοντας μισθούς και συντάξεις. Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  δεν  έχει ανάγκη! Οι Γύπες και Κοράκια τοκογλύφοι δανειστές της Σιωνιστικής Τρόικα, ούτως ή άλλως τα έχουν πάρει τα χρήματά τους πίσω παντοιοτρόπως.

Λόγω της έλλειψης ρευστότητας έχουμε συνεχείς υποβαθμίσεις της Ελληνικής Οικονομίας από τις Σιωνιστικές εταιρείες αξιολόγησης του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι εταιρείες αυτές είναι οι MOODYS, FITCH, & STANDARD & POORS.

Στον εκβιασμό των Σιωνιστών κοράκων & αρπακτικών δανειστών, απαντάμε με εκβιασμό. ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Προέχει η διάσωση των Ελλήνων. Ολική ρήξη με τους οικονομικούς δολοφόνους εδώ και τώρα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Να εκμεταλλευθούμε άμεσα τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά και Γεωενεργειακά πλεονεκτήματα της χώρας. Πολεμικές βάσεις να γίνουν θέματα διαπραγμάτευσης, λόγω Γεωπολιτικής σπουδαιότητος της χώρας! Να  διαπραγματευτούμε με τις αντίπαλες δυνάμεις των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων. Ούτως ή άλλως «χαΐρι και προκοπή» δεν είδαμε από τους Σιωνιστές Δυτικούς. Στον εκβιασμό των Δυτικών απαντάμε με εκβιασμό. ΟΧΙ στην πώληση της δημόσιας περιουσίας για να τα πάρουν τζάμπα οι Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχοι δανειστές. ΟΧΙ στη δωρεάν παροχή του Ορυκτού μας πλούτου. Χρυσός –Πετρέλαια – Φυσικό Αέριο, να γίνουν προϊόντα διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις! Εάν τα δώσουμε δώρο στο παμφάγο ον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τι θα απομείνει για τα Ελληνόπουλα;

Η Αργεντινή προ ημερών κέρδισε στη διεθνή δικαιοσύνη να «κουρέψει» το χρέος της. Ότι υπάρχει πλέον δεδικασμένο, ακόμη και σε Αγγλικό Δίκαιο, να το εκμεταλλευθούμε, εκτός εάν είμαστε όλοι οι Έλληνες «κότες» και μαριονέτες των Παντοκρατόρων δανειστών.

Όποιος μάχεται μέχρι το τέλος, ποτέ δεν χάνει. Χάνει όποιος πάει ζητιανεύοντας. Έτσι δείχνει αδυναμία.

Προτείνουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η διεθνής δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει, όπως δικαίωσε πολλές χώρες στο παρελθόν (Γερμανία 1953).

Οι έχοντες και κατέχοντες είναι οι Σιωνιστές γύπες και κοράκια δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την άθλια και επικίνδυνη οικονομική κατάσταση, ΑΥΤΟΙ πρέπει και να πληρώσουν, φτάνει να σταματήσουμε να τους πληρώνουμε…!

Προ ημερών η Ελληνική Δικαιοσύνη αθώωσε τους πολιτικούς δολιοφθορείς της Ελληνικής Οικονομίας, μαριονέτες των δανειστών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εάν τα ίδια μυαλά επικρατούν και στη πολιτική ηγεσία, τότε «πάμε χαμένοι»…

Δυστυχώς η εγκεφαλική πτώχευση στην Ελληνική Ακαδημαϊκή πνευματική ηγεσία εκδηλώνεται αυτές τις ημέρες σε όλο της το μεγαλείο και σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια.