Διευρυμένη προσυνεδριακή σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/3 στην Κομοτηνή, υπό την προεδρία του αναπληρωτή Γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά για τον χώρο διεξαγωγής της υπάρχει διχογνωμία!

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του κ. Αυγενάκη, γίνεται λόγος για το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ροδόπης, γίνεται λόγος για την αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε, ή … ρίξτε κορώνα-γράμματα, ή περάστε και από τα δύο Επιμελητήρια – κάπου θα πετύχετε τη σύσκεψη…

Το δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης

«Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 ο βουλευτής Ηρακλείου και αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πόλη μας.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Στις 12.30 συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Στις 13.00 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις διαδικασίες διενέργειας εσωκομματικών εκλογών και ομιλία για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ».

Το δελτίο Τύπου του γραφείου του κ. Αυγενάκη

«Στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης ο αν. Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συσκέψεων των στελεχών της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη επίσκεψη του αν. Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην Περιφέρεια  Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα:

Στην Ξάνθη, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, στις 18:00, θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ξάνθης στο ξενοδοχείο Elisso Xenia Hotel.

Στην Καβάλα, στις 20:00 το βράδυ της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, επίσης, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel.

Στην Κομοτηνή, το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, στις 13:00 το μεσημέρι, θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ροδόπης στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.

 Στην Αλεξανδρούπολη, στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Έβρου στο ξενοδοχείο Εγνατία».

Στην Δράμα, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 12:30 θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δράμας στην αίθουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (πρ. Νομαρχία).

Στις Σέρρες, στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Σερρών στο ξενοδοχείο Ξενία».