– Από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και τo πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων Iatrica.

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τo πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας Iatrica, διοργανώνει Εβδομάδα Δωρεάν Ελέγχου PSA (Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου), από τις 21 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανάπτυξης  μιας Εθνικής Κοινωνικής δράσης από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και το δίκτυο Iatrica, και ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ενημέρωση, έλεγχο και έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του προστάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ 3

Η ενέργεια υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα (15/9) κατά του Καρκίνου του Προστάτη (PCa), και απευθύνεται σε άνδρες ηλικίας 40-70 ετών, στους οποίους δίδεται η δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση μέτρησης του Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου (tPSA) στα διαγνωστικά ιατρεία πιστοποιημένης φροντίδας του δικτύου Iatrica.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία δωρεάν ελέγχου PSA, η οποία δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μια απλή ολιγόλεπτη αιμοληψία, μέσα από το www.iatrica.gr,  ή και τηλεφωνικά στο 210-7264079 (ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου από τις 09.00 έως τις 18.00).