Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει στα γραφείο του (Καβείρων 12, έναντι Ματεοσιάν), για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα σήμερα 24/7 από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, και αύριο 25/7 από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.

Είδη που συγκεντρώνονται: Γάζες, betadine, γάζες fucidin, ξηρά τροφή, νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, ρύζι, μακαρόνια και λοιπά ζυμαρικά, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα συμπυκνωμένο μακράς διαρκείας κ.λπ.), πάνες, μωρομάντηλα.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για να τα παραδώσει στους αρμόδιους φορείς.

“Όποια επιχείρηση ή φορέας επιθυμεί να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια, και να συλλέξει για λογαριασμό του Επιμελητηρίου είδη ώστε να αποσταλούν όλα μαζί, μπορεί να μας ενημερώσει”, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης.