– «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψουμε στην παραγωγή και στην αξιοπρέπεια».

«Ποιοι μιλάνε για την ανάπτυξη και για την εκπροσώπηση των πολιτών της πλειονότητας στη βουλή; Αυτοί που ενώ κατείχαν θέσεις υπουργικές δεν έκαναν τίποτα; Αυτοί που ψήφιζαν μέτρα για την εξαθλίωση της κοινωνίας; Που παρακολουθούσαν ως θεατές την υποβάθμιση του νοσοκομείου Κομοτηνής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το σβήσιμο της κτηνοτροφίας από τις ζωονόσους και τους αγρότες που δεν ξέρουν τι θα γίνει με τη συνδεδεμένη ενίσχυση; Δεν έχουν πια το αποκλειστικό προνόμιο να απευθύνονται στους πολίτες. Οι πολίτες έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν την Αριστερά. Εδώ στη Ροδόπη, με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να εκπροσωπηθεί η πλειονότητα, και ας πάψουν να βάζουν  ψευτοδιλήμματα προκειμένου να εκβιάσουν την ψήφο του κόσμου».

ΧΑΡΙΜΕ 3Με αυτά τα λόγια μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης (Τάκης) Χαρίτου, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στους οικισμούς της Μελέτης, της Αιγείρου, της Πόρπης και της Μέσης, καταγράφοντας «μαγαζιά χωρίς πελάτες, εικόνες που αποτυπώνουν τις πληγές των μνημονίων που κάποιοι τα ψήφισαν φαρδιά πλατιά χωρίς να αντιδράσουν έστω σε ένα αντικοινωνικό μέτρο».

Παράλληλα ο κ. Χαρίτου τόνισε στους αγρότες πως «το θέμα της συνδεδεμένης ενίσχυσης θα το διαχειριστεί η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», και αναρωτήθηκε: «Δεν ντρέπονται που οι μέρες φεύγουν, που έχουμε φτάσει ελάχιστες μέρες πριν από τις εκλογές αλλά κανείς δεν απαντάει στους αγρότες τι θα γίνει με την συνδεδεμένη ενίσχυση και αν θα πάρουν και πότε τα χρήματά τους;».

ΧΑΡΙΜΕ 5Ακόμη ο κ. Χαρίτου, υποστήριξε πως «αν η παρούσα κυβέρνηση συνεχίσει, υπάρχει κρυφή ατζέντα φορολόγησης των αγροτών από το πρώτο ευρώ, αλλά και  των ιστορικών δικαιωμάτων, τα οποία ως βοήθημα-επίδομα, κανονικά δεν υπόκεινται σε φορολόγηση, αλλά αυτό οι μέχρι σήμερα κυβερνώντες δεν το έχουν διασφαλίσει!».

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται. Εμπιστευτείτε μας την ψήφο σας και θα δείτε ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς, θα είναι αξιόπιστη. Ερχόμαστε να ενώσουμε τους Έλληνες, να σταματήσουμε την καταστροφή, να βοηθήσουμε τους αδύνατους, να επιστρέψουμε στην παραγωγή και στην αξιοπρέπεια», είπε καταληκτικά ο κ. Χαρίτου.

ΧΑΡΙΜΕ 4