Στους οικισμούς Φαναρίου και Καλλίστης βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης (Τάκης) Χαρίτου, και κάλεσε ανοιχτά τους πολίτες να «ξορκίσουν» με την ψήφο τους «τον φόβο που ενσπείρουν σκόπιμα οι φοβισμένοι της απερχόμενης συγκυβέρνησης και κυρίως όσοι και τοπικά άσκησαν εξουσία από διάφορες θέσεις αλλά ξέχασαν τόσο γρήγορα τα μέτρα εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας που ψήφιζαν».

ΧΑΡ ΦΑΝ 2

«Θα έρθουν και θα σας πουν τώρα τις τελευταίες μέρες, πως θα σας αποζημιώσουν για τις ζημιές από τις καιρικές συνθήκες…Μη σας κοροϊδεύουν άδικα! Μετά τις 25 Ιανουαρίου εμείς θα είμαστε κυβέρνηση και εμείς θα διαχειριστούμε αυτά τα πράγματα», ανέφερε ο κ. Χαρίτου, που διαβεβαίωσε ξεκάθαρα πως είναι έτοιμα τα νομοσχέδια για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την επαναφορά του ηλικιακού ορίου συνταξιοδότησης των αγροτών στα 65 έτη, την επαναφορά του αφορολογήτου στις 12.000 ευρώ, την επιστροφή της 13ης σύνταξης σε όσους λαμβάνουν σύνταξη κάτω από 700 ευρώ και άρα και στους αγρότες της Ροδόπης.

«Υπάρχουν έτοιμα σχέδια για την επιστροφή της παραγωγής και τη δημιουργία πλούτου στην Ελλάδα προκειμένου και με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με τον γενικότερο σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας. Επιτέλους, να πάρει μπρος η εθνική οικονομία που έχει καθηλωθεί από τις μνημονιακές πολιτικές», υπογράμμισε ο κ. Χαρίτου.

ΧΑΡ ΦΑΝ 3Τέλος, με νόημα επισήμανε πως «ένας Βουλευτής από την πλειονότητα είναι εφικτό να υπάρξει», και απηύθυνε κάλεσμα στους συνομιλητές του: «Με ξέρετε και είμαι μπροστά σας, όπως μπροστά ήμουν όλα αυτά τα χρόνια, και δεν προέκυψα ξαφνικά υποκινούμενος και  παίζοντας ρόλους για άλλους. Σας διαβεβαιώνω πως είναι στο χέρι σας και στην ψήφο σας να έχει η πλειονότητα εκπρόσωπο στη Βουλή και ρόλο στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».