«Δεν υπάρχει φόβος και ανοίγουμε δρόμο για το καινούργιο». Με αυτή τη φράση και με ενθουσιασμό, υποδέχτηκαν τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη (Τάκη) Χαρίτου, κάτοικοι των Υφαντών, των Κρανοβουνίων και των Παγουρίων.

«Η Ελπίδα έρχεται και πολύ σύντομα θα είμαστε κυβέρνηση», εκτίμησε ο κ. Χαρίτου, και κάλεσε τους πολίτες: «Δώστε μας δύναμη για να μπορούμε να κάνουμε σκληρές και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Η Μέρκελ να μην έχει απέναντί της μόνο τον Τσίπρα, αλλά να νιώθει ότι διαπραγματεύεται με ολόκληρο τον ελληνικό λαό».

ΧΑΡΚΡΑ 1Παράλληλα ο κ. Χαρίτου ξεκαθάρισε οτι «το πρόγραμμά μας θα τηρηθεί μέχρι κεραίας», ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπέγραψα μέτρα που φτωχοποίησαν την κοινωνία. Αυτοί που τα έκαναν αυτά ας εμπεδώσουν ότι θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση κι ας μην υπόσχονται πρωταγωνιστικούς ρόλους για την περιοχή. Ας το έκαναν όταν τους έδωσαν τόσες φορές την ψήφο τους οι πολίτες. Η Ροδόπη μπορεί να εκπροσωπηθεί πλήρως στη Βουλή και να είναι παρούσα στο κέντρο των εξελίξεων. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν παρών στα ζητήματα του νομού και ύψωνα φωνή στο περιφερειακό συμβούλιο και αλλού για τα προβλήματα των πολιτών».

ΧΑΡΚΡΑ 2 ΧΑΡΚΡΑ 4