«Κραυγή οργής και αγανάκτησης από τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης και στο νομό Ροδόπης βγάζουν οι πολίτες, και  προσδοκούν αυστηρώς  από την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λύσεις, αλήθεια, πράξεις υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων». Αυτό το κλίμα εισέπραξε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης (Τάκης) Χαρίτου, επισκεπτόμενος τους οικισμούς των Αγίων Θεοδώρων, της Ξυλαγανής και του Ιμέρου.

ΧΑΡΙΜ 2

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στη διακυβέρνηση του τόπου. Το ξέρουμε ότι και κόσμος, που δεν μας ψήφιζε, μας  βλέπει τώρα ως το καταφύγιό του απέναντι σε όλες τις πληγές που επέφερε το Μνημόνιο στην υγεία, στην παιδεία, στον πρωτογενή τομέα, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε ολόκληρη την κοινωνία», σημείωσε ο κ. Χαρίτου, και απευθυνόμενος προς τους εκλογείς, έστειλε μήνυμα-πρόσκληση: «Δώστε μας με την ψήφο σας τη δύναμη να υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση και εκπροσώπηση της πλειονότητας από τη Ροδόπη στο κοινοβούλιο. Μπορεί να γίνει. Είμαι έτοιμος και  είμαι παρών!».

ΧΑΡΙΜ 5

 

Συγχρόνως, κάλεσε τους ψηφοφόρους να αγνοήσουν «την κινδυνολογία που επικαλούνται κάποιοι επειδή μόνο αυτό τους απέμεινε να κάνουν. Ο φόβος πια είναι σε αυτούς».

ΧΑΡΙΜ 4

Όπως πρόσθεσε ο κ. Χαρίτου, «εγώ έχω μάθει να ακούω τους πολίτες και δεσμεύομαι ότι όταν με εμπιστευτούν να τους εκπροσωπήσω ως βουλευτής, οι αγωνίες και οι θέσεις τους όχι μόνο θα μεταφέρονται στα κυβερνητικά κέντρα λήψης των αποφάσεων, αλλά και θα προωθούνται για την ανακούφισή τους, προκειμένου ο τόπος μας να προχωρήσει επιτέλους με πραγματικά και αποφασιστικά βήματα στον δρόμο της παραγωγής, της αληθινής ανάπτυξης και της μετρήσιμης αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ροδόπης μας, που τόσα χρόνια κάποιοι απλώς τα επικαλούνται αλλά δυστυχώς για όλους μας αποδείχθηκαν αδύναμοι να τα αξιοποιήσουν».

ΧΑΡΙΜ 3