– Με εκπρόσωπο από την πλειονότητα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα και στη Ροδόπη.

«Έχασαν το αποκλειστικό προνόμιο να απευθύνονται στους πολίτες πρώην υπουργοί που πήραν τη δύναμη από τον λαό και τη μετέτρεψαν σε ψήφο μέτρων εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας. Οι πολίτες εκφράζουν την οργή τους, δεν καταπίνουν ψέματα, δεν εξαπατώνται από ψευτοδιλήμματα και κινδυνολογίες. Θέλουν αλήθεια, δικαιοσύνη και ευθύνη». Αυτό καταγράφηκε από τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη (Τάκη) Χαρίτου, στην περιοδεία που πραγματοποίησε σε Ιάσιο, Νέα Σάντα, Αρίσβη, Αρσάκειο, Χαμηλό και Λοφάριο, καθώς και στην παρουσία του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

ΧΑΡΑΓΡΟ 5«Εξοργισμένοι οι κάτοικοι των χωριών για τις υπεραυξημένες αντικειμενικές αξίες ακινήτων και χωραφιών που λογίζονται οικόπεδα παραθαλάσσια σχεδόν, και που φυσικά η φορολογία τους είναι αβάστακτη!» κατά τον κ. Χαρίτου, ο οποίος εισέπραξε και «πολλά ερωτηματικά  των αγροτών για τη συνδεδεμένη ενίσχυση που χάνουν (;) λόγω των αμάζευτων βαμβακιών και του μηδενικού πλαφόν που παρουσίασαν πολλοί από αυτούς καθώς οι καιρικές συνθήκες εμπόδισαν τη συγκομιδή».

Βαθύς γνώστης των αγροτικών θεμάτων ο κ. Χαρίτου, ως επαγγελματίας του χώρου εδώ και 25 χρόνια, κάλεσε τους αγρότες «να μην  παραπλανηθούν από  λόγια της τελευταίας στιγμής για τη συνδεδεμένη ενίσχυση στο βαμβάκι», και τους προειδοποίησε για «συμφωνημένη κρυφή ατζέντα φορολογίας και των αγροτών από το πρώτο ευρώ αν παραμείνει αυτή  η κυβέρνηση».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Εμείς θα διαχειριστούμε τις καταστάσεις αυτές και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωση πως θα δοθεί παράταση. Όποιος διατείνεται το αντίθετο και μιλάει για πρωταγωνιστικούς ρόλους αύριο, αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ο λαός έχει πάρει την απόφασή του. Με νωπή και δυνατή τη λαϊκή εντολή, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και με εκπρόσωπο της πλειονότητας από τη Ροδόπη στη Βουλή, μπορούμε και θα τα αλλάξουμε όλα».

ΧΑΡΑΓΡΟ 1 ΧΑΡΑΓΡΟ 2 ΧΑΡΑΓΡΟ 3 ΧΑΡΑΓΡΟ 4