ΠΕΤΡΟΒΙΤΣΣε μήνυμά του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, αναφέρει:

«Το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών έστειλε ένα και μόνο μήνυμα: ο Έβρος είναι ενωμένος σαν μια γροθιά!

Είναι αποφασισμένος να κερδίσει πίσω τις χαμένες ευκαιρίες, να διεκδικήσει το μέλλον που του αξίζει, να πρωταγωνιστήσει στην Αναγέννηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πάνω από κόμματα, πολιτικές αντιπαραθέσεις, καθεστωτικές πρακτικές και διχαστικές αντιλήψεις.

Το μήνυμα που έστειλε η μεγάλη μας νίκη προς κάθε κατεύθυνση είναι τόσο ξεκάθαρο που δεν χρειάζεται καμία ερμηνεία.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους προσωπικά, όσοι συμμετείχατε στις εκλογές – ανεξάρτητα της επιλογής σας. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας στον Έβρο, τον Γιώργο Παυλίδη, και όλα τα στελέχη και τους συνεργάτες μας.

Από σήμερα ξεκινάει μια νέα εποχή για το Νομό μας. Μια εποχή που δεν χωράει αποκλεισμούς. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Όλες οι δυνάμεις και καθένας από εσάς είναι απαραίτητος.

Έχουμε μπροστά μας μια πενταετία γεμάτη προκλήσεις. Για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν χρόνια, να εξασφαλίσουμε δουλειές για τα παιδιά μας, να δημιουργήσουμε επιτέλους ανάπτυξη με όρους υγιείς.

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Ξεκινάμε όλοι μαζί για το Αύριο. Δεσμευθήκαμε να διοικήσουμε με γνώμονα τη διαβούλευση, τη συναίνεση, τη σύνθεση, και θα το κάνουμε πράξη.

Σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου!».