ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ»  Από αριστερά: Μιχάλης Μπαρμπούτης (Δ/ντής Εργοστασίου Θεσσαλονίκης της ΤΙΤΑΝ Α.Ε.), Παναγιώτης Κοκκόρης (Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων), Εντουάρντο Μούρα (Country Manager της Eldorado Greece και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.).
ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ»
Από αριστερά: Μιχάλης Μπαρμπούτης (Δ/ντής Εργοστασίου Θεσσαλονίκης της ΤΙΤΑΝ Α.Ε.), Παναγιώτης Κοκκόρης (Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων), Εντουάρντο Μούρα (Country Manager της Eldorado Greece και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.).

– Ο Σ.Β.Β.Ε., η «Καθημερινή», και Υπουργοί!

Ανάμεσα στα «Βραβεία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ” Βορείου Ελλάδος» που απονέμει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), φιγουράρει και αυτό της «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» που φέτος απονεμήθηκε στην «ΤΙΤΑΝ Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ» και…στην «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.»!

Όπως διαβάζουμε σε σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΒΒΕ:

«Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων από 400 ατόμων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “The Met Hotel”, η τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος».

Πρόκειται για πρωτοβουλία – θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε εφέτος με την οικονομική εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Στην τελετή παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία και επαίνους, ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Σ. Σιμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Π. Κοκκόρης, ο Γενικός Γραμματέας Προβολής και Επικοινωνίας κ. Γ. Καραγιάννης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρ. Αντωνιάδης, και ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Π. Μήτκας, και η κα Μ. Δερτιλή Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗ

Τα βραβεία και τους επαίνους του θεσμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος έλαβαν κατά κατηγορία οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Βραβείο Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης,

KLEEMANN HELLAS A.B.E.E.

Έπαινος Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης

SP-CARTONPACK HELLAS Α.Ε.

Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Βραβείο Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης

PALAPLAST Α.Ε.

ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Έπαινος Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης

EPSILON NET A.E.

ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.

Βραβείο Αριστείας Μικρής Επιχείρησης

ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ

Βραβείο Γυναίκα Επιχειρηματίας

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)

Βραβείο Καινοτομίας

MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ

Έπαινος Καινοτομίας

PELOPAC Α.Β.Ε.Ε.

ΑNATOMIC HELP A.E.

Βραβείο Εξωστρέφειας

OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε.

Έπαινος Εξωστρέφειας

ΕΚΜΕ A.E.

ΕΛΒΙΑΛ A.E.

Βραβείο Περιβάλλον

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ AMBNEE

Έπαινος Περιβάλλον

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.B.E.E.

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

ΤΙΤΑΝ Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ

Έπαινος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.