Δύο φέτος οι Χριστουγεννιάτικες φωτομπάλες στην ΚομοτηνήΌχι με μία, αλλά με δύο φωτεινές μπάλες, στολίζεται φέτος το κέντρο της Κομοτηνής.

Εκτός από τη φωτομπάλα που πέρυσι είχε τοποθετηθεί στον χώρο του Ηρώου αποτελώντας σημείο έλξης μικρών και μεγάλων, και η οποία πήρε ξανά σήμερα τη θέση της, μία ακόμη, ίδια ακριβώς, τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, “υποσχόμενη” να δώσει μια ξεχωριστή “πινελιά” στη γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιουργείται όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα.

Τις σχετικές εργασίες επιβλέπει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεαριάδου, αναφέροντας: Δύο φέτος οι Χριστουγεννιάτικες φωτομπάλες στην ΚομοτηνήΠολλοί άνθρωποι καιρό τώρα εργαζόμαστε αδιάκοπα για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου του Δήμου μας. Τις τελευταίες μέρες μπήκαμε στο τελικό στάδιο της εγκατάστασης των στολιδιών, τα οποία όταν “ανάψουν” θα “μεταμορφώσουν” την πόλη μας. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από μόνες τους μας προδιαθέτουν θετικά, και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια όμορφη, γιορτινή και αισιόδοξη ατμόσφαιρα που θα επιδράσει ανάλογα στη διάθεση των συνδημοτών, ενώ συγχρόνως επειδή τούτες οι μέρες αποτελούν την κατεξοχήν καταναλωτική περίοδο επιδιώκουμε να συμβάλλουμε σε μια “πιο Χριστουγεννιάτικη αγορά” στην πόλη μας”. Η κ. Λιβεριάδου ευχαριστεί την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την αγαστή συνεργασία και συμβολή, και εύχεται “σε όλες και όλους, καλές γιορτές με υγεία”.