Με Σπυριάδη στην Πτολεμαΐδα.

Με γνώμονα το καλό της ομάδας που κοουτσάρει εδώ και πέντε χρόνια, και την οποία ανέδειξε δύο φορές πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης ενώ την οδήγησε και για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ εθνική, ο Γιάννης Κλειτσιώτης πήρε τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Προσκυνητών.

Η εξέλιξη μάλλον ήταν αναπόφευκτη, μετά και τη νέα ήττα της ομάδας, εντός έδρας, στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης. Η παραίτηση του Εβρίτη τεχνικού έγινε δεκτή από τη Διοίκηση της ομάδας, και το «διαζύγιο» λογίζεται ως κοινής συναίνεσης, καθώς και οι δύο πλευρές συμφωνούν πως ο σύλλογος χρειάζεται ένα «σοκ» που θα βοηθήσει τους παίκτες να φέρουν θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγουν από τις τελευταίες επικίνδυνες θέσεις. Επίσης, τα δύο μέρη διαβεβαιώνουν πως διατηρούνται οι καλύτερες των σχέσεων μεταξύ τους.

Υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο γυμναστής της ομάδας, Ανέστης Σπυριάδης, που έχει δίπλωμα προπονητή και θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει τη Δόξα στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαΐδα.

Η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης της Δόξας Προσκυνητών αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού σωματείου της Δόξας Προσκυνητών θέλει να εκφράσει τις πιο βαθιές και πιο μεστές ευχαριστίες στον τέως προπονητή της ομάδας κ. Κλειτσιώτη. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις πιο μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, με στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες όλων των φίλων της ομάδας, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρίσκεται στη Γ΄ εθνική κατηγορία αυτή τη στιγμή. Οι αποχαιρετισμοί ποτέ δεν είναι εύκολοι, ειδικά όταν έχεις δεθεί με τους ανθρώπους που σε αποχαιρετούν. Η διοίκηση κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Κλειτσιώτη και του εύχεται πραγματικά τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Για τον Γιάννη πάντα θα υπάρχουν φίλοι στην ομάδα της Δόξας. Καλή συνέχεια!».

Πηγή: thrakisports.gr

Επιμέλεια: inkomotini.gr