Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΟΕΓΑ:

“Άλλη μία αθλητική χρονιά (2015 – 2016) έκλεισε, με πληθώρα μεταλλίων τόσο σε ελληνικό όσο και ξένο έδαφος, με τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (ΟΕΓΑ) να αποδεικνύει ότι είναι ομάδα που διεκδικεί βάθρο σε κάθε επίσημη διοργάνωση.

Ο ΟΕΓΑ είναι από τους ελάχιστους συλλόγους εκτός μητροπόλεων που συμμετέχει σε τόσο υψηλό επίπεδο και με μη ιδανικές συνθήκες προπόνησης (κτίριο και όργανα).

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες των συνθηκών και τις δυνατότητες του συλλόγου, υποστηρίζει με δωρεά του την αγορά νέων οργάνων εκγύμνασης, Ολυμπιακών προδιαγραφών, και έτσι η  προσπάθεια και η επιτυχία των παιδιών, ηλικίας 8 έως και 14 ετών, ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο.

Να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Είμαστε σίγουροι ότι το χαμόγελο των παιδιών μόλις αντικρύσουν τα νέα όργανα, θα μας γεμίσει δάκρυα και αισιοδοξία για το μέλλον!

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βλέπεις όλους τους κόπους του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών, και προπάντων των παιδιών μας, να ανταμείβεται με μια δωρεά.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣΝα ευχαριστήσουμε θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που πρόσεξε τις διακρίσεις μας και πίστεψε στις δυνατότητές μας.

Ευχαριστούμε θερμά.

Νεκτάριος Κελεσίδης, Πρόεδρος ΟΕΓΑ

Μπαφατάκης Λουκάς, Αντιπρόεδρος ΟΕΓΑ”.

Info:

https://www.facebook.com/%CE%9F%CE%95%CE%93%CE%91-1491107717826248/?fref=ts

http://oega.gr/