Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής από επιχειρήσεις- μέλη του

Ενόψει της 24ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2016», η οποία θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, το Επιμελητήριο Έβρου, δια του προέδρου του κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, ανακοινώνει ότι προτίθεται να παρέχει στις επιχειρήσεις – μέλη του δωρεάν εκθεσιακό χώρο και τις καλεί να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους έως τις 20 Νοεμβρίου.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο Έβρου. Επισημαίνεται δε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

«Η διοργάνωση, η οποία και αυτή τη χρονιά πραγματοποιείται με την Περιφέρεια Α.Μ.Θ., είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους εν μέσω κρίσης, αξιοποιώντας την εκθεσιακή τεχνογνωσία και εμπειρία της ΔΕΘ – HELEXPO», τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Τοψίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Έβρου. Υπεύθυνη Επικοινωνίας είναι η κα Μαρία Βρετοπούλου (τηλ. 2551026223, 2551038910, fax 2551038696, email: epimevro@otenet.gr).