Συνάντηση με θέμα «Δυνατότητες, Ευκαιρίες και Προκλήσεις γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών, ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020», διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΤΣΙΟΜΙΔΟΥ«Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων είναι στη διάθεση όλων των γυναικών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Είμαστε δίπλα τους, γνωστοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, είτε είναι το ΕΣΠΑ, είτε άλλα, που αφορούν καθαρά τη γυναίκα, μέσα από σεμινάρια, ημερίδες και δράσεις», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δ. Πέτροβιτς, ενώ η συνεργάτιδα του γενικού γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, Ν. Στουπή, Ελένη Τσιομίδου, ενημέρωσε τις συμμετέχουσες για σχετικά θέματα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζ. Ζάχαρη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Έβρου Ελ. Μοσχοφίδου και Κ. Βενετίδης, η δημοτική σύμβουλος Ορεστιάδας Μ. Γκουγκουσκίδου, και εκπρόσωποι γυναικείων συνεταιρισμών που από τον Έβρο και τη Ροδόπη.