Δώδεκα σύλλογοι με 250 χορευτές, συμμετείχαν στο «11ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας», στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας Πιερίας.

ΗΠ 3Ανάμεσά τους, και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης, ο Πρόεδρος των οποίων Γιάννης Τζαμπάζης, στον χαιρετισμό του, επισήμανε πως ο Σύλλογος είναι ένας από τους αρχαιότερους στην περιοχή, με έτος ίδρυσης το 1928, και δίνει το παρών σε όλα τα Ανταμώματα των  προηγούμενων  χρόνων στηρίζοντας  την παράδοση και τον πολιτισμό. Ο κ. Τζαμπάζης ευχαρίστησε τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πιερίας για την άψογη διοργάνωση, και όλους όσους βρέθηκαν εκεί και στήριξαν τον θεσμό. Τέλος, ευχαρίστησε τους Ηπειρώτες της Ροδόπης που συμμετείχαν στην εκδήλωση και στηρίζουν τον Σύλλογο σε οποιαδήποτε εκδήλωση αυτός παραβρεθεί.

Ο Πέτρος Λούκας Χαλκιάς έδωσε το δικό του μοναδικό παρών με το κλαρίνο του και με τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι αλλά και με την εκλεκτή τους ορχήστρα, ενώ εκατοντάδες κόσμου πλαισίωσαν τους χορευτές των συλλόγων και έστησαν ένα ξεχωριστό Ηπειρώτικο αυθεντικό πανηγύρι, παρά τον βροχερό καιρό.