Δυναμικό παρών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, έδωσε το Δημόσιο ΙΕΚ.

Στις 7 Δεκεμβρίου, κατά την έναρξη των εκδηλώσεων με το 1ο Santa Run Κομοτηνής (θυμηθείτε εδώ και εδώ), οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», μαζί με τους εκπαιδευτές τους κ.κ. Πεχλιβάνη και Τσιμπιρίδη, αφού παρέδωσαν ελαιόλαδο στα ξωτικά για τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, έλαβαν σκούφους του Αϊ Βασίλη και συμμετείχαν στο δρομικό.

Στις 21 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)», μαζί με τους εκπαιδευτές/τριές τους κ.κ. Τσάνη, Καλτσίδη και Ιωαννίδη, ετοίμασαν και προσέφεραν λιχουδιές, παραδοσιακά εδέσματα, γλυκίσματα και ζεστό αρωματικό κρασί.

Στις 17, στις 19 και στις 28 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία οι καταρτιζόμενες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής», μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κ.κ. Χαϊνάκη, Γεωργιτσοπούλου, Δανιήλ, Μπάρτζη, Ιωαννίδου και Βαλσαμίδου, ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα προσωπάκια και στα νυχάκια παιδιών.

«Στις καταρτιζόμενες και στους καταρτιζόμενους, στις και στους εκπαιδευτικούς τους, πραγματικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο για τις δεξιότητές τους όσο και για τη συμμετοχή τους σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς», τονίζει η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής κ. Ζαφειρούλα Κοτσάκη.