Δυναμική ήταν η παρουσία του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην Έκθεση Alexpo 2018 στην Αλεξανδρούπολη.

Το ΕΒΕ Ροδόπης έδωσαν το παρών με περίπτερο στο οποίο συμμετείχαν περισσότερες από δεκαπέντε επιχειρήσεις της περιοχής, στις οποίες δόθηκε η δυνατότητα προβολής και εξωστρέφειας εκθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, και προωθώντας τις επιχειρήσεις τους.

Από αριστερά: Χρ. Τοψίδης, Στ. Πιτσιόρλας, Αντ. Γραβάνης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης, συνεχάρη τον ομόλογό του από το Επιμελητήριο Έβρου, Χριστόδουλο Τοψίδη, και σημείωσε:

“Συμμετείχαμε συντονισμένα με μεγάλο περίπτερο, δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από δεκαπέντε επιχειρήσεις του νομού μας να προβληθούν. Ως νομός Ροδόπης διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής αξίας, και επιχειρήσεις που παρά την κρίση και το αρνητικό εξωτερικό περιβάλλον εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Για τον λόγο αυτό το Επιμελητήριο θα ενδυναμώσει τη συμμετοχή του σε στοχευμένες εκθέσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις να αναδείξουν περεταίρω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους”.

Ακόμη στο πλαίσιο σύσκεψης των παραγωγικών φορέων της ΑΜ-Θ με τον υφυπουργό ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα, ο Αντώνης Γραβάνης επανέλαβε τα αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής προς την κεντρική διοίκηση.