“ΔραμΟινογνωσία 2018”: Συνεχίζεται η Μεγάλη Γιορτή Οίνου και Παράδοσης

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και όλες τις ημέρες της εβδομάδας και οι διοργανωτές καλούν όλους τους Θρακιώτες και όχι μόνο σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δράμας.
TRITH-02

Άλλη μια πετυχημένη μέρα της «ΔραμΟινογνωσίας 2018» ήταν αυτή με την εκδήλωση της χορωδίας των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας  στην κεντρική πλατεία της Δράμας, και την οποία ακολούθησε μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση με την συμμετοχή δώδεκα πολιτιστικών συλλόγων του νομού. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη «Θρακο-Κατάνυξη» στην οδό Ίωνος Δραγούμη, με τη συμμετοχή της Θρακικής Εστίας.

Η ολοένα και μεγαλύτερη  προσέλευση του κόσμου στις εκδηλώσεις αποδεικνύει καθημερινά πως η 5η «ΔραμΟινογνωσία»  είναι όλο και πιο επιτυχημένη από τις προηγούμενες, καθώς ο θεσμός έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού και έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και όλες τις ημέρες της εβδομάδας και οι διοργανωτές καλούν όλους τους Θρακιώτες και όχι μόνο σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δράμας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood