Ελένη Δημούδη
Advertisement

Χωρίς… «βαρίδια» θα εμφανιστεί ενώπιον των συναδέλφων της στην αυριανή, ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εκλογή νέου προέδρου του οργάνου, η περιφερειακή σύμβουλος Έβρου της «Περιφερειακής Αναγέννησης», κ. Ελένη Δημούδη – Τζατζαϊρη. Και τούτο διότι, υποβάλλοντας την παραίτησή της, αποδεσμεύτηκε από τα αξιώματα που κατείχε μέχρι πρότινος, δηλαδή της Θεματικής Αντιφερειάρχη, αρμόδιας για θέματα Ανάπτυξης – Πολιτισμού – Αθλητισμού, και της προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΠΑΜ-Θ.

Θυμίζουμε ότι, όπως διαβάσατε στο Inkomotini.news, οι πληροφορίες, μετά από την παραίτηση του κ. Σωτήρη Μποταϊτη, ήθελαν την κ. Δημούδη να προτείνεται από τον Περιφερειάρχη για το αξίωμα του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το γεγονός όμως ότι διατηρούσε δύο ακόμα αξιώματα, καίριας ευθύνης, αποτέλεσε λόγο για ενδοπαραταξιακή «γκρίνια» στην «Περιφερειακή Αναγέννηση». Αυτός εκτιμάται ότι ήταν και ο λόγος που η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή νέου προέδρου του Π.Σ. αναβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – συμπτωματικά (;) – η παραίτηση της κ. Δημούδη υποβλήθηκε στον Περιφερειάρχη την ημέρα που είχε προγραμματιστεί η – αναβληθείσα τελικά – ειδική συνεδρίαση. Η περιφερειακή σύμβουλος Έβρου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ενώ ο κ. Χρήστος Μέτιος έκανε δεκτή την παραίτησή της, τόσο από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη, όσο και από τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης.

Μένει λοιπόν να διαπιστωθεί αν όντως θα προταθεί από τον Περιφερειάρχη για πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και αν με αυτόν τον τρόπο θα καμφθούν οι όποιες ενστάσεις προβάλλονται στους κόλπους της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

 

Advertisement