Διορθώνεται η παράλειψη κάλυψης με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα περιοχών της ΠΑΜ-Θ

ΠΑ

ΠΑ

Μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Γιώργου Παυλίδη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για το θέμα της μη κάλυψης με ψηφιακό σήμα εκτεταμένων περιοχών της Περιφέρειας, επιτεύχθηκε η δημοσίευση νέας πρόσκλησης «Ψηφιακής σύγκλισης» για επιπλέον ποσό, προκειμένου να καλυφθούν με το σήμα Digital και οι ακριτικές περιοχές της ΠΑΜ-Θ.

Ήδη με εντολή του Περιφερειάρχη, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας εκπονούν τις σχετικές μελέτες, και στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα ληφθεί η απόφαση για την υποβολή της σχετικής πρότασης.

«Η διαδικασία έχει ξεκινήσει και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσπάθειες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που στόχο έχουν πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη. Ευχαριστούμε την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κ. Μενέλαο Δασκαλάκη για τις ενέργειές του», τονίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Δείτε το ιστορικό του θέματος:

Απαίτηση Παυλίδη από την Digea, για ψηφιακό σήμα σε όλες τις περιοχές της ΑΜ-Θ

https://inkomotini.news/%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC/

(VIDEOS) Δρομολογείται η επέκταση του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε ολόκληρη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

https://inkomotini.news/%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9/

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood