• Σύμφωνα με το λεξικό, “διεκπεραιώνω” σημαίνει ότι “ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση”.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει το γραφείο “Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος” (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή), για όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να περιμένουν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν έναν λογαριασμό.

Αρχικά στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών, όπως Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Άδειας λόγω απώλειας, κλοπής ή φθοράς, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου, Επανέκδοση Διπλώματος, καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπόθεση αφορά το Υπουργείο Μεταφορών.

Επίσης στις “Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος” μπορείτε να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα όλους τους λογαριασμούς σας, ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας, γλιτώνοντας την ουρά και την ταλαιπωρία. Μέσω του συστήματος αυτού μπορείτε να πληρώσετε:

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1

  • Όλους τους λογαριασμούς Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου όλων των εταιριών.
  • Λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, καθώς και λογαριασμούς νερού της ΕΥΑΘ και ΔΕΥΑ άλλων πόλεων.
  • Όλους τους λογαριασμούς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.
  • Οφειλές προς το Δημόσιο (Φόρο, ΕΝΦΙΑ, Τέλη Κυκλοφορίας).
  • Ασφαλιστικά Ταμεία (ΕΦΚΑ-Εργοδοτικές Εισφορές, ΕΦΚΑ Ελεύθερων Επαγγελματιών και Αγροτών, ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ).
  • Όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες, πληρώνοντας την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, καθώς και ασφάλειες ζωής.

Επίσης, το γραφείο “Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος”, αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες.

Τέλος, μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο, εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση.

Στο άμεσο μέλλον στο γραφείο θα προστεθούν και άλλες υπηρεσίες που αφορούν Δημόσιες Υπηρεσίες ή Ασφαλιστικά Ταμεία, με σκοπό να “λύσει” τα χέρια των συμπολιτών μας.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 2Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα.

Στοιχεία Επικοινωνίας και Πληροφορίες:
– Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή
– Τηλέφωνο: 2531306903
– FAX: 2531306904
– Κινητό: 6947234533
– Σελίδα Facebook: Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος
– E-mail: diekp_komotini@yahoo.com