ΘΡΑΔΡΙΑ 1

– Δυναμικό «παρών» ξανά από τον «Θράκα Ιππέα» Κομοτηνής.

Διέπρεψε στον διεθνή ποδηλατικό αγώνα που έλαβε χώρα στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, η ελληνική αποστολή με Θρακιώτες ποδηλάτες, υπό την επίβλεψη, την τεχνική υποστήριξη και την οργάνωση, του ποδηλατικού συλλόγου Κομοτηνής “Θράκας Ιππέας”.

Πρώτος γενικής κατάταξης αναδείχθηκε με τη φανέλα του Πήγασου Ξάνθης, ο φέρελπις Αλεξανδρουπολίτης παίδας Σίμος Γκουλιαμτζής, ο οποίος παρά τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή και θερμοκρασία 5 βαθμών κελσίου), έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, αποσπασμένος από το πελοτόν στα τελευταία δέκα χιλιόμετρα, και  πήρε μια άνετη νίκη δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του στην ποδηλασία.

Τρίτος γενικής κατάταξης, ο Θανάσης Καβουρτζικλής με τη φανέλα του «Θράκα Ιππέα», ο οποίος και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Τέταρτος στην κατηγορία 40+, ο Σταύρος Παπαδόπουλος από την Ξάνθη, και πέμπτος στην ίδια κατηγορία ο Θανάσης Σκαπαριώτης του «Θράκα Ιππέα».

Στην κατηγορία των εφήβων ο Απόστολος Γκογκότσης του «Θράκα Ιππέα» κατετάγη στην τέταρτη θέση πραγματοποιώντας έναν πολύ καλό αγώνα παρ’ ότι προερχόταν από τρίμηνη αποχή λόγου τραυματισμού.

Πολύ καλά πλασαρίσματα επίσης σημείωσαν οι αθλητές του «Θράκα Ιππέα» Γιώργος Κυριαζής, Δήμος Λιανουρίδης και Στράτος Ντουρανίδης, οι οποίοι μπήκαν στο τελικό σπριντ με το πρώτο γκρουπ, ενώ καλό τερματισμό πέτυχε και ο Αντώνης Φραντζής που τιμά τη φανέλα του σωματείου της Κομοτηνής.

Ο «Θράκας Ιππέας» απευθύνει ευχαριστίες τους αφανείς ήρωες με το όχημα υποστήριξης Ιμπραχήμ Σαδίκ και Βάσω Γαραγάνη, και τους συνοδούς των αθλητών.

ΘΡΑΔΡΙΑ 2 ΘΡΑΔΡΙΑ 3 ΘΡΑΔΡΙΑ 4