Κέρδισε πρωτιά και εντυπώσεις στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης Mälarcupen.

Στο μακρινό Βεστερός της Σουηδίας έλαμψε το άστρο της νεαρής αθλήτριας πάλης του Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Νικολέτας Μπάρμπα.

b-3Η ταλαντούχα κορασίδα, κόρη του καθηγητή ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου, Γιάννη Μπάρμπα, έλαβε μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης Mälarcupen, ένα από τα μεγαλύτερα που διεξάγονται στη χώρα της Σκανδιναβικής χερσονήσου, και κατάφερε να καταπλήξει με την αγωνιστική της παρουσία τους Σουηδούς, κάνοντας ταυτόχρονα υπερήφανους τους συντοπίτες της.

Στο διεθνές τουρνουά συμμετείχαν 846 αθλητές και αθλήτριες πάλης από 13 χώρες και 112 συλλόγους, και η εντυπωσιακή Νικολέτα κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στην κατηγορία των 57 κιλών των 12-13 ετών!

Επιπλέον εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστική και στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία (γεννηθ. 2002-2003), στην οποία πήρε το εισιτήριο να αγωνιστεί ακριβώς λόγω της προηγούμενης επίδοσής της, καταφέρνοντας να κερδίσει δύο αθλήτριες της συγκεκριμένης κατηγορίας, και κατακτώντας την 7η θέση ανάμεσα στις 15 συνολικά συμμετέχουσες, επισφραγίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη παρουσία της στο διεθνές τουρνουά της Σουηδίας.

Ένα σπουδαίο αστέρι της ελληνικής πάλης λοιπόν ανατέλλει από την Κομοτηνή και τη Θράκη! Εμείς να συγχαρούμε την ίδια και τον πατέρα-προπονητή της, να τους ευχηθούμε να είναι υγιείς, και είμαστε βέβαιοι οτι θα μας χαρίσουν πολλές ακόμη επιτυχίες και διακρίσεις.